Lapsi- ja nuorisotoiminta

Etsimme edelleen uusia norppaohjaajia!

Jos olet kiinnostunut lasten ja nuorten ohjaamisesta sekä viihdyt vedessä, ota yhteyttä! Koulutamme henkilöt Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisesti.

Tammikuussa 2022 alkoi edellinen norppakurssi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Norppatoiminta jatkuu syyskauden 2022 ja kevätkauden 2023 to-iltaisin Kiteen uimahallilla.

Järjestämme ohjattua toimintaa lapsille ja nuorille. Kysy aloittavista ryhmistä ja harrastuksen aloittamismahdollisuuksista seuramme yhteyshenkilöiltä.

Sukeltajaliiton jäseseuroissa järjestetään snorkkelisukelluskursseja sekä lapsille että aikuisille. Lapset voivat tutustua lajiin jo 3-vuotiaasta alkaen kuuttitoiminnan puitteissa. Aikuisten snorkkelisukelluskurssitarjonta lisääntyy jatkuvasti. Snorkkelisukelluksen perusasiat sisältyvät myös laitesukelluskurssin ohjelmaan. Snorkkelisukelluskurssilla käydään läpi perusvälineiden käyttöä, sukellusturvallisuutta, hieman sukeltamisen fysiikkaa ja fysiologiaa sekä opetellaan käytännön harjoitusten avulla oikeat, tehokkaat ja turvalliset perusvälinetekniikat.