Uimahallivuorot 2021-2022

2.9.2021

Uimahallivuorot 2.9.2022 alkaen

Torstaisin klo 19:30 - 20.30

Sunnuntaisin klo 11.00 - 13.00

Yleistä omavastuuvuoroista: 

  • Vuoron jälkeen 15 min sisällä poistuttava talosta 
  • Ovet avoinna 15 min vuoron alkamisen ajankohdan molemmin puolin. Huolehdittehan, ettei uimahallin pukuhuonetiloissa tmv. ole ulkopuolisia
  •  Uimahallin tiloissa on voimassa myös omavastuuvuoroilla uimahallin säännöt 

Koronatilanteen huomioiminen: 


- Kahvioaulassa oleskelua tulee välttää, jotta kohtaamiset muihin talon vuorolaisiin jää vähiin 
- Jokainen kävijä huolehtii hyvästä hygieniasta 
- Jos omaa kalustoa tuo vuorolle, täytyy ehdottomasti huolehtia niiden puhtaudesta ja hygieniasta sekä soveltuvuudesta uimahalliveteen. Huomiona, että omavastuuvuoro on tarkoitettu vedessä tarvittavien taitojen yms. kartuttamiseen. 
- Tutustu uimahallin koronaohjeisiin 


Halutessanne voitte letkuttamalla puhdistaa uimahallin pesutilojen lattioita. Sisäpesutiloihin soveltuvia puhtaita sandaaleita voi myös halutessaan käyttää. 


Uinninvalvontakopin ulkopuolelle jätetään perus EA-välineistöä sekä eritetahrojen poistoa varten suihkepullo. 


Huolehdittehan, että vastuuhenkilöllä on hätätilanteita varten puhelin mukana allastilassa. Uimahallin tiloissa tulee aina olla sellainen vastuuhenkilö, Lisäksi huomioittehan, että omavastuuvuorolla ei kukaan voi olla altaalla yksin ja vuoron läsnäolevana vastuuhenkilönä voi olla vain sellainen henkilö, jolla on riittävät vesipelastus ja ea-taidot ja joka pääsee pelastamaan tarvittaessa altaan pohjasta saakka. Eli toisin sanoen sukellus altaan pohjaan saakka ja sieltä esineen haun täytyy onnistua infotilaisuuden vesiosuudessa. Tämä asia on näytettävä toteen ennen ensimmäistä vuoroa, jos sitä ei ole ennen osoittanut Vespelin henkilökunnalle.